Steun ons!

Uw steun is nodig om voor de weeskinderen en kinderen die anders weinig toekomstperspectief hebben het verschil te kunnen maken! Elk kind verdient een betere kans. Iedere bijdrage, klein of groot is welkom om dit te realiseren. De boodschap die wij graag aan de kinderen willen laten zien is dat als je samenwerkt je veel kunt bereiken.

Samen is één!

Laat zien dat u om de toekomst van deze kinderen geeft en maak een donatie aan de KEC Stichting. Dit kan door te storten op:

Rabobank 13.20.26.554

Alle donaties worden gebruikt om steun te bieden aan weeskinderen en onderwijs in Ghana. We houden u op de hoogte van onze projecten. Later zult u de mogelijkheid krijgen om een vaste donateur te worden. Namens de kinderen in Ghana bedankt voor uw gulle bijdrage!

Foto's

pix pix pix pix pix pix

Projecten

De KEC Stichting zet zich in voor Onderwijs en Veiligheid voor kansarme kinderen in Ghana. We proberen educatie in Ghana te verbeteren en voor iederen beschikbaar te stellen. We zorgen voor de middelen en verstrekken eerste levensbehoeften. Daarnaast bieden we onderdak aan weeskinderen. Lees meer

Steun ons!

foto

Wij kunnen deze projecten niet realiseren zonder úw steun! U kunt nu direct iets doen, en zorgen voor onderwijs en veiligheid in Ghana! Hoe? Door donateur, lid of vrijwilliger te worden. Samen met ons geeft u zo deze kinderen een kans...
Meer informatie